Mainos
Mainos

Tuusulan valtuuston puheenjohtaja yllättyi valtuutettuun kohdistuvista häirintäsyytöksistä

Tuusulan kunnanvaltuuston puheenjohtaja Ruut Sjöblom (kok.) kertoo, että valtuuston ja kunnanhallituksen jäseneen Sami Tammiseen (kok.) kohdistuvat häirintäsyytökset tulivat hänelle yllätyksenä.

Tamminen irtisanottiin toukokuun alussa opettajan työstään Järvenpään lukiossa. Irtisanomispäätöksen perusteena oli muun muassa se, että hän on toistuvasti syyllistynyt opiskelijoiden ja kollegoiden seksuaaliseen ja muuhun häirintään. Kaupunki on tehnyt Tammisen toiminnasta tutkintapyynnön poliisille.

–  Tammista koskevat epäilykset tulivat yllätyksenä. Suhtaudun niihin luonnollisesti hyvin vakavasti. On tärkeää, että asia tutkitaan, ja sen jälkeen katsotaan tulevaisuutta sen mukaisesti, Sjöblom viestitti STT:lle.

Tamminen on kiistänyt syyllistyneensä mihinkään väärään. Hän on kertonut aikovansa jatkaa poliittisissa luottamustoimissa.


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme