Mainos
Mainos

Tuusulan varastopalo hallinnassa – ulos saa taas mennä

Sulan alueella Majavanportin kiinteistössä syttynyt tulipalo on saatu rajattua ja jälkisammutus on käynnissä.

Välitön vaara alueella ja lähiympäristössä on peruuntunut. Onnettomuudesta ei aiheutunut henkilövahinkoja.

Kodeissa ja työpaikoilla voidaan jatkaa normaaleja toimintoja, mikäli ulkona ei ole näkyvää savua tai savun hajua. Mikäli ulkona on havaittavissa savua tai savun hajua, kehotetaan alueella asuvia edelleen pysymään sisällä ja sulkemaan ovet, ikkunat ja ilmanvaihto. Pelastuslaitoksen lisäksi alueella ovat käyneet havainnoimassa Keski-Uudenmaan Ympäristökeskuksen edustajat.

Myös lähialueen koulujen ja päiväkotien oppilaat voivat palata normaalisti koteihinsa. Evakuoitujen päivähoitopaikkojen lapset ja työntekijät ovat loppupäivän Metsäpirtillä, joista heidät voi noutaa normaalisti koteihin. Metsäpirtti sijaitsee Rusutjärvellä osoitteessa Turaniementie 61.

Metsäpirtille evakuoitiin päiväkoti Aarteiden talo, Kievarin päiväkoti, ryhmäperhepäiväkoti Tikankolon sekä kaksi perhepäivähoitopaikkaa.

Henkilöiltä, joilla on savusta aiheutuneita hengitys- tai muita oireita, pyydetään olemaan yhteydessä terveyskeskukseen.

Tuusulan kunta teettää paloalueen läheisyydessä maaperä- ja hulevesitutkimuksen alueen puhtauden varmistamiseksi.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme