Mainos
Mainos

Tv-lupamaksuihin kaavaillaan korotuksia

Yleisradion toimitusjohtaja Arne Wessberg uskoo, että televisiomaksut nousevat lähitulevaisuudessa vuosittain. Wessberg sanoo Keskisuomalaisen haastattelussa, että jo seuraava Yleisradion hallintoneuvosto tehnee päätöksen vuosittaisesta korottamisesta. -Olen varma, että meillä siirrytään vuosittaiseen maksujen tarkistamiseen. Sellainen malli on olemassa esimerkiksi Britanniassa, missä BBC tietää nyt jo lupamaksujen kehittymisen seitsemän vuoden päähän. Se helpottaa suunnittelua oleellisesti.

Arne Wessberg ei usko, että kuluttajat nostavat uudesta käytännöstä sen suurempaa meteliä. -Tv-lupamaksujen vuosittaiset korotukset eivät merkitse, että maksut nousisivat pidemmällä aikavälillä sen enempää kuin tähänkään asti. Korotukset ovat pieniä, kun ne nyt ovat olleet kertarysäyksellä isompia pitkän suvantovaiheen jälkeen, toimitusjohtaja selvittää.

Aiemmin televisiomaksut ovat pääsääntöisesti nousseet kerran neljässä vuodessa eli kertaalleen jokaisen hallintoneuvoston kaudella.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme