Mainos
Mainos

TYKS toppuuttelee nettikirjoittelua - potkuhousupula ei ole huutava

Facebookissa on levinnyt viesti, jonka mukaan Turun yliopistollisen keskussairaalan lasten teho-osastolla on puutetta vauvojen vaatteista. Klinikan lahjoituksista vastaava Laura Österman kuitenkin toppuuttelee innokkaita lahjoittajia ja kertoo saaneensa useita yhteydenottoja huolestuneilta ihmisiltä.

-Tämä lahjoitusinto räjähti vähän käsiin. Kyse oli aika pienestä tarpeesta, joka kuitenkin Facebookissa kasvoi suureksi.

Österman muistuttaa, että lahjoituksia saadaan ympäri vuoden. Myös mahdollisuudet lelu- ja vaatelahjoitusten varastoimiselle ovat rajalliset. Hänen mukaansa lahjoitukset ovat tärkeitä, mutta Facebook-kirjoittelu voi joskus antaa väärän kuvan todellisesta tilanteesta.

-Lasten teholla on vain kahdeksan hoitopaikkaa, eikä niistä kaikki ole edes pienempien lasten käytössä. Alkuperäinen tarve on jo täytetty. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme