Mainos
Mainos

Työelämän keskusjärjestöt eri mieltä hallitusohjelmasta

SAK:n mielestä veronkevennykset antavat suhteellisen vähän pienituloisille.

Työelämän keskusjärjestöjen mielipiteet jakautuvat uuden hallitusohjelman suhteen.

Elinkeinoelämän keskusliitto on pääosin tyytyväinen uuteen hallitusohjelmaan ja pitää sen talouspolitiikan peruslinjoja suunnaltaan oikeina.

SAK:ssa taas ollaan huolissaan siitä, ettei hallitusohjelma tue riittävästi työllisyyttä. Palkansaajajärjestö katsoo myös, että hallituksen verokevennykset antavat suhteellisen vähän pieni- ja keskituloisille.

Keskuskauppakamari: Näillä toimin veroaste ei laske

Keskuskauppakamari olisi toivonut hallituksen alentavan veroastetta. Toimitusjohtaja Kari Jalaksen mukaan on kuitenkin hyvä, että sovittujen veronkevennysten painopisteenä on työn verotuksen keventäminen. Siinä olisi hänen mukaansa voitu ottaa rohkeampikin linja.

Keskuskauppakamarin mielestä tavoitteeksi olisi tullut ottaa veroasteen alentaminen, johon ei näillä toimilla päästä.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot