Mainos
Mainos

Työllisyys ja työttömyys edellisen vuoden tasolla

Työttömyysaste oli lokakuussa 7,2 prosenttia eli sama kuin vuotta aiemmin.

Työllisyys ja työttömyys olivat lokakuussa edellisen vuoden tasolla. Tilastokeskuksen työvoimatutkimuksen mukaan työttömiä oli lokakuussa 187 000 eli lähes saman verran kuin vuosi sitten. Työllisiä oli 2 412 000 eli 8 000 enemmän kuin vuotta aiemmin. Muutos mahtuu virhemarginaaliin.

Työllisyysaste oli 67,8 prosenttia eli lähes sama kuin edellisvuoden lokakuussa. Kuluvan vuoden tammi-lokakuussa työllisiä oli keskimäärin 40 000 enemmän kuin vastaavaan aikaan vuonna 2005. Kausivaihteluista tasoitettu työllisyysaste oli 68,9 prosenttia.

Työttömyysaste oli 7,2 prosenttia eli sama kuin vuotta aiemmin. Vuoden 2006 tammi-lokakuussa työttömiä oli keskimäärin 12 000 vähemmän kuin edellisenä vuonna vastaavaan aikaan. Kausivaihtelusta tasoitettu työttömyysaste oli lokakuussa 7,9 prosenttia.

Palkansaajien lukumäärä kasvoi ja yrittäjien väheni hieman.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot