Mainos
Mainos

Työmarkkinaosapuolet koolla

Työmarkkinaosapuolet tapasivat tänään ensimmäistä kertaa sen jälkeen, kun palkansaajajärjestöt esittivät palkkavaatimuksensa. Myös Teollisuuden ja työnantajien työvaliokunta oli koolla pohtimassa tulopoliittista tilannetta.

Työnantajapuolen ja palkansaajakeskusjärjestöjen puheenjohtajien tapaamisessa käytiin läpi "kaikkea pöydässä olevaa" ja tietysti ennen kaikkea kunkin järjestön aiemmin viikolla esittämiä palkkavaatimuksia.

TT:n työmarkkinajohtaja Seppo Riski tyytyi tapaamisen jälkeen kommentoimaan vain, että osapuolten välillä on todella suuri käsitysero siitä, miten työllisyyttä, ostovoimaa ja kilpailukykyä tulisi säilyttää.

Teollisuuden ja työnantajien työvaliokunnan kokouksessa palkkavaatimuksista käytiin pitkä keskustelu. Riskin mukaan keskusteluilmapiiri oli erittäin kriittinen. Neuvotteluja työntekijäpuolen kanssa päätettiin kuitenkin jatkaa.

Työnantajapuolella ei ole olemassa vielä mitään palkkatarjousta. Jonkinlaisia tietoja odotetaan kuitenkin odotetaan kuluessa. Palvelutyönantajien työvaliokunta kokoontuu pohtimaan tilannetta huomenna .
(STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot