Mainos
Mainos

Työnantaja ei löytänyt hoitovirheitä valehoitajan jäljiltä

Epäillyn valehoitajan jäljiltä ei ole ainakaan toistaiseksi löytynyt hoitovirheitä.

Med Group Oy sai tänään päätökseen oman selvityksensä, jossa Kempeleen ja Haukiputaan ambulansseissa työskennelleen hoitajan kaikki ensihoitotehtävät käytiin läpi usean lääkärin voimin.

— Selvityksen perusteella tutkimukset ja annettu hoito on merkitty asianmukaisesti ensihoitokertomuksiin, joten hoitovirheitä ei ole syytä epäillä. Potilasturvallisuutta on edistänyt se, että ambulanssissa on aina työssä kaksi henkilöä, selvitti Med Groupin toimitusjohtaja Kustaa Piha.

Pihan mukaan raportti toimitetaan ensi viikon alussa valvontavirasto Valviralle, jolla on omaan selvitykseensä käytettävissään myös terveyskeskusten ja sairaaloiden potilasasiakirjat.

Valehoitajan epäillään työskennelleen väärennetyn sairaanhoitajatutkinnon turvin helmikuusta 2010. Valtaosan ajasta hän oli Med Groupin palveluksessa. Työsuhde päättyi äskettäin, kun epäily paljastui.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme