Mainos
Mainos

Työpaikkojen säilyminen huolena puolustusvoimissa

Työpaikkojen ulkoistaminen huolestuttaa puolustusvoimien siviilihenkilökuntaa.

Puolustusvoimien sivilihenkilökunta on huolissaan työpaikkojensa säilymisestä. Ministeriössä laaditaan parhaillaan niin sanottua kumppanuusohjelmaa, jolla ulkoistettaisiin muun muassa armeijan terveydenhuolto, vaatehuolto, muonitus sekä kuljetus- ja korjaamotoiminnot.

Esimerkiksi auto- ja kuljetusalan mukana tutkitaan jopa panssariajoneuvojen mahdollinen ulkoistaminen. Rajanvedoista ja kumppanuusohjelman toteuttamisesta päätetään selvitystyön jälkeen.

Puolustusvoimissa työskentelee kahdeksantuhatta siviiliä, mikä on lähes puolet koko laitoksen henkilökunnasta.

Kenraaliluutnantti Kari Rimpi toteaa puolustushallinnon kumppanuusohjelman päämäärän olevan ehdottoman järkevä.

-Kun me kerran kriisioloissa olemme pakotettuja turvaamaan ja jopa äärimmäisen riippuvia ympäröivästä yhteiskunnasta niin miksi emme siihen tukeutuisi jo normaalioloissa, Rimpi sanoo.

Selvitys kuljetusalan ja korjaamoiden mahdollisesta ulkoistamisesta valmistuu jo tammikuussa.

(MTV3)
(Seitsemän uutiset 02.10.2003)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot