Mainos
Mainos

Työryhmä: Komennusmiesten jälkiveroihin aikalisä

Eduskunta muutti viime joulukuussa lakia päivärahojen verottamisesta, minkä yhteydessä eduskunta edellytti, että jo maksuun pantuja veroja voitaisiin huojentaa, jos periminen on ilmeisen kohtuutonta.

Komennusmiesten jälkiverokiistaa selvittäneen työryhmän mielestä päivärahoista määrättyjen jälkiverojen perintä on keskeytettävä. Veroja ei työryhmän mukaan tulisi periä niin kauan kuin ei ole selvää, miltä osin niihin on odotettavissa huojennusta. Lisäksi verojen perintään on työryhmän mielestä myönnettävä lykkäystä ilman korkoa.

Valtiovarainministeriön asettama työryhmä antoi väliraporttinsa tänään.

Eduskunta muutti viime joulukuussa lakia päivärahojen verottamisesta. Muutoksen yhteydessä eduskunta edellytti, että jo maksuun pantuja veroja voitaisiin huojentaa, jos periminen on ilmeisen kohtuutonta.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot