Mainos
Mainos

Työryhmä suosittaa palveluseteleitä

Peruspalveluiden saatavuuden ja tason turvaaminen edellyttää tulevaisuudessa kunnilta tiukempaa seudullista yhteistyötä. Myös markkinoita hyödyttävien tuotantomallien käyttöönotolla voitaisiin edistää peruspalvelujen toimivuutta.

Valtiovarainministeriölle muistionsa jättänyt Peruspalvelut 2000 -työryhmä näkee kuntien seudullisen yhteistyön lisäämisen tärkeäksi erityisesti terveydenhuollossa. Markkinavetoisuuden vauhdittamiseksi mm. palvelusetelien mallien käytöä sopisi lisätä. Myös uusi teknologia ja tietotekniikan yleistyminen saattaisivat työryhmän mielestä tuoda peruspalvelujen järjestämiseen merkittäviä säästöjä ja tuotannon tehostumista.
(STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot