Mainos
Mainos

Työryhmä tahtoisi sähköiset potilaskertomukset laajasti käyttöön

Sähköiset potilaskertomukset halutaan ottaa käyttöön koko maassa.

Sähköisten potilaskertomusten käyttöönottoa ohjaava työryhmä katsoo, että hoidon laatu ja potilasturvallisuus paranevat, kun sähköiset potilasasiakirjat otetaan käyttöön nykyistä laajemmin.

- Varsinainen ongelma tällä hetkellä on se, että terveyskeskuksissa ja sairaaloissa on vuosien varrella otettu käyttöön hyvin erilaisia tietoteknisiä ratkaisuja, jotka eivät ole keskenään yhteensopivia. Siksi tietoa on vaikea siirtää organisaatiosta toiseen, sanoo työryhmän puheenjohtaja, lääkintöneuvos Päivi Hämäläinen.
Uudistustyön jälkeen potilas voi antaa lääkärilleen luvan hakea häntä koskevaa tietoa toisesta terveyskeskuksesta tai sairaalasta.

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot