Mainos
Mainos

Työstressi halutaan hallintaan

Suomalaiset työmarkkinakeskusjärjestöt haluavat kiinnittää huomiota työn aiheuttamaan stressiin. Seitsemän keskusjärjestöä on sopinut suosituksesta, jonka avulla stressin tunnistamisen ja ennaltaehkäisyn toivotaan työpaikoilla yleistyvän.

Lisäksi halutaan kiinnittää huomiota keinoihin, joilla haitallista työstressiä voidaan hallita. Keinoina mainitaan mm. tiedonkulun helpottaminen työntekijöiden ja johdon välillä ja työntekijöiden vaikutusmahdollisuuksien parantaminen.

- Koko ajan me lisäämme tietämystä, että työpaikoilla pystyttäisiin havainnoimaan niitä tekijöitä, joiden avulla työyhteisön vuorovaikutus, luottamus, avoimuus, kannustavuus ja arvostus lisääntyisivät. Ne ovat tämän päivän peruselementtejä työelämässä, kertoo ylilääkäri Kari Kaukinen Elinkeinoelämän keskusliitosta.

(MTV3)

(Seitsemän uutiset 07.02.2008)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot