Mainos
Mainos

Työsulku alkaa hiihtokeskuksissa ja safariyrityksissä – sovittelu jatkuu

Majoitus ja ravitsemusalan työnantajaliitto Maran ilmoittamat työsulut hiihtokeskuksissa ja ohjelmapalveluyrityksissä alkavat huomenna perjantaina 8. joulukuuta. Neuvottelut työriidan ratkaisemiseksi jatkuvat ensi viikon alussa.

MaRan ja Palvelualojen ammattiliitto PAMin väliseen työriitaan on haettu ratkaisua valtakunnansovittelija Minna Helteen johdolla. Työriidan sovittelu jatkuu ensi maanantaina.

– Riitaan ei ikävä kyllä ollut mahdollista löytää sopua ennen työsulkujen alkamista. Tilanne on hankala, mutta ratkaisua haetaan vielä ja sovittelua jatketaan, Helle sanoo tiedotteessaan.

Riitaa on etenkin palkankorotuksista.

Työnantajapuolen julistaman päivän mittaisen yrityskohtaisen työsulun ensimmäinen vaihe alkaa huomenna perjantaina. Työsulku koskee Rovaniemellä ja Kemissä Lapland Safarisin ohjelmapalveluita sekä Lapland Hotelsin hiihtokeskuksia Oloksella Muoniossa ja Ylläs-Skin rinnepalveluita Ylläksellä Kolarissa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme