Mainos
Mainos

"Työsuojelutarkastaja" rahastaa ensiapulaukulla

Hämeen työsuojelupiiri varoittaa työpaikkoja valetarkastajasta ja petoksesta. Joku on esiintynyt työsuojelupiirin nimissä sekä Riihimäen että Tampereen seudulla. Henkilön kaupittelema ensiapulaukku on tullut perille neljä kertaa kalliimpana kuin on sovittu.

Huijari on sanonut edustavansa Etelä-Suomen työsuojelupiiriä, jollaista ei ole edes olemassa. Hän on käynneillään todennut työpaikan ensiapukaapin säädösten vastaiseksi ja samalla kaupitellut 150 euron hintaista ensiapulaukkua. Postin tuomana laukusta on peritty kuitenkin 600 euroa.

Tarkastaja Heikki Vuoren mukaan valetarkastaja syyllistyy rikokseen nimeltä virkavallan anastus. Hän epäilee petettyjä löytyvän enemmän kuin piirin tietoon tulleet kolme tapausta.

Työsuojelupiiri korostaa, että sen henkilöstöllä on valokuvallinen virkakortti, jonka voi aina pyytää nähtäväksi tarkastuksen alussa. Lisäksi työsuojeluhallinto on ottanut käyttöön yhtenäisen, logolla varustetun virkatakin.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme