Mainos
Mainos

Työsuojeluvaltuutettu AKT-Rädystä: Uhriksi joutui kukin vuorollaan

Aluetoimitsijana, työsuojelusihteerinä ja henkilökunnan työsuojeluvaltuutettuna työskennelleen Pertti Sulasalmen ensikohtaaminen Timo Rädyn kanssa oli hyvä.

"Räty oli minulle aluksi helppo puheenjohtaja", Sulasalmi kirjoittaa.

Räty aloitti AKT:n puheenjohtajana huhtikuussa 2001.

Myöhemmin Sulasalmen mielikuva Rädystä muuttui negatiivisemmaksi. "Rädyn tapa kertoa omia totuuksiaan otti kieltämättä päähän", Sulasalmi kirjoittaa. "Räty puhui joskus ilman todellista tietoa. Silti hän oli erittäin vakuuttava ja sulavasanainen."

Sulasalmi antaa ymmärtää, että muillakin kuin naisilla oli ollut ongelmia Rädyn johtamistavan kanssa. Hän kertoo kirjoittaneensa ammattiosaston toimikunnalle kirjeen Rädyn harjoittamasta epäasiallisesta kohtelusta.

"Uhreiksi näyttää joutuvan kukin vuorollaan. Selvää on, että puheenjohtaja ei pysty kontrolloimaan käytöstään."

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot