Mainos
Mainos

Työtapaturmien määrä kasvoi

Työtapaturmien ja ammattitautien määrä kasvoi viime vuonna lähes neljä prosenttia edellisvuodesta. Viime vuonna korvattiin noin 34 työpaikkatapaturmaa miljoonaa työtuntia kohden, kun toissavuoden vastaava luku oli noin 31.

Tapaturmavakuutuslaitosten liiton mukaan työmatkatapaturmien ja ammattitautien muutokset olivat vähäisempiä.

Teollisuuden toimialoilla sattui 31 000 korvattua työpaikkatapaturmaa viime vuonna. Rakentamisen päätoimialalla niitä tapahtui noin kolmannes vähemmän.

Kiinteistö-, vuokraus- ja tutkimus -toimialalla työskenteleville tapahtui viime vuonna arviolta 11 500 työpaikkatapaturmaa.

Kuljetus, varastointi- ja tietoliikenne -toimialan kehitys poikkesi yleisestä trendistä: Alalla sattui viime vuonna yhdeksän prosenttia vähemmän työpaikkatapaturmia kuin vuotta aiemmin. Kaikkiaan toimialalla oli viime vuonna 10 000 korvaukseen johtanutta työpaikkaturmaa.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot