Mainos
Mainos

Työttömyysturvaan kaavailtua pienempi korotus

Työttömyysturvan peruspäiväraha ja täysi työmarkkinatuki nousevat ensi vuoden alussa vain markan 122 markkaan päivässä. Vielä syyskuussa valtion talousarvioesityksen yhteydessä ennustettiin korotuksen olevan kaksi markkaa.

Syynä muutokseen on se, että elinkustannukset ovat nousseet aiemmin ennustettua vähemmän. Päiväraha ja työmarkkinatuki ovat sidoksissa kansaneläkeindeksiin. Se taas seuraa elinkustannusten muutoksia.

Vähintään kolmesta lapsesta maksettava lapsikorotus nousee markan 46 markkaan päivässä. Muut lapsikorotukset pysyvät ennallaan. Yhdestä lapsesta maksetaan 24 markkaa ja kahdesta lapsesta 35 markkaa.

(STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot