Mainos
Mainos

Työturvallisuusopetusta parannettava rakennnusalalla

Uusimman selvityksen mukaan rakennusalan koulutus tarvitsee lisää työturvallisuus- ja työterveysalan opetusta. Kiireisimmin uudistusta kaipaisivat opetussuunnitelmat ja oppimateriaalit. Lisäksi yhteistyötä olisi tiivistettävä etenkin työsuojeluviranomaisten, oppilaitosten ja asiantuntijalaitosten sekä yritysten välillä.

Raktu 2000 -hankkeessa selvitettiin rakennusalan ammatillisen koulutuksen sisältöä, opetusmenetelmiä, oppimateriaaleja,opiskelijoiden ja opettajien asenteita sekä työtapaturmia. Mukana oli 120 suomenkielistä ja 9 ruotsinkielistä oppilaitosta. Hankkeen rahoittivat sosiaali- ja terveysministeriö, Työsuojelurahasto ja Euroopan Sosiaalirahasto.
(STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot