Mainos
Mainos

Työvoimatoimistojen aukioloajat pitenevät

Jokaiselle työttömälle työnhakijalle tulee lisäksi oma nimikkovirkamies.

Työvoimatoimistojen aukioloaikoja pidennetään ja jokaiselle työnhakijalle tulee myös nimikkovirkamies, kertoo Savon Sanomien haastattelema työministeri Tarja Cronberg.

Uudistukset liittyvät Cronbergin mukaan työvoimatoimistojen korostuvaan rooliin tulevaisuudessa. Aukioloajoista ei vielä ole tehty tarkempaa ohjeistusta, mutta Cronberg uumoilee mahdolliseksi esimerkiksi työvoimatoimistojen ovien pitämistä auki myöhempään illalla.

Monissa työvoimatoimistoissa on jo tällä hetkellä nimikkovirkailijat, mutta hallitusohjelmaan on kirjattu käytännön ulottaminen koskemaan kaikkia Suomen työvoimatoimistoja.

- Keskeinen asia on, että jokaiselle työnhakijalle tulee nimikkovirkamies. Tällä tavalla pyritään siihen, että mahdollisimman moni työllistyisi, Cronberg valottaa. Uudistusten toteutus alkaa heti yhteistyössä työvoimatoimistojen kanssa.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme