Mainos
Mainos

Työympäristötyön erityismitali jaettu

Suomen mielenterveysseuran toiminnanjohtaja Pirkko Lahti on saanut työympäristötyön erityismitalin. Mitali myönnettiin nyt kuudennen kerran. Kultainen erityisansiomitali on tunnustus erityisen ansiokkaasta ja pitkäaikaisesta valtakunnallisesta työstä työympäristön kehittämiseksi.

Mitalitoimikunnan mukaan Pirkko Lahti on erityisesti ansioitunut työntekijöiden ja mielekkään työn puolesta puhumisesta. Hän on myös Mielenterveyden maailmanliiton presidentti. Aikaisemmin mitalin ovat saaneet professori Jorma Saari, johtava lääkäri Paavo Sillanpää, dipl.ins. Matti Tammi, pääjohtaja Jorma Rantanen sekä turvallisuusjohtaja Jukka Tammi. Mitali myönnetään Tapaturmavakuutuslaitosten liiton yhteydessä toimivan työympäristömitalitoimikunnan esityksestä.
(STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot