Mainos
Mainos

Tyytyväisyys Halosen toimiin ennallaan

Parhaan arvosanan presidentti saa tasa-arvon edistämisestä. Huonoiten kansa katsoo hänen onnistuneen työttömistä huolehtimisessa ja maan eri osien tasapuolisessa kehittämisessä.

Tyytyväisyys presidentti Tarja Halosen toimintaan on pysynyt ennallaan.

Väli-Suomen sanomalehtien Sunnuntaisuomalaisessa julkaistu kysely antaa Halosen toiminnalle yleisarvosanan 7,8, kun lukema vuosi sitten oli 7,9.

Parhaan arvion Halonen sai tasa-arvon edistämisestä, jonka arvio pysyi viime vuoden tapaan arvosanassa 8,5. Huonoiten presidentin katsotaan onnistuneen työttömistä huolehtimisessa ja maan eri osien tasapuolisessa kehittämisessä, joissa molemmissa arvosana on 7,3. Edellisessä kyselyssä vastaavat luvut olivat 7,4 ja 7,3.

Hienoisessa laskussa on arvio ulkopolitiikan hoidosta, josta presidentti sai kouluarvosanan 8,1 (8,3). Myös puolustusvoimien johtamisessa arvosana laski hivenen eli 7,7:stä 7,5:een.

Joulukuun puolivälissä tehtyyn kyselyyn vastasi tuhat suomalaista.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot