Mainos
Mainos

U-käännös nelostiellä aiheutti vakavan onnettomuuden

Haukiputaalla on tapahtunut vakava liikenneonnettomuus, kun kaksi henkilöautoa törmäsi rajusi nelostiellä. Onnettomuus tapahtui noin 13 kilometrin päässä Oulusta Kemiin päin.

Kolarissa on loukkaantunut vakavasti kolme ihmistä - kaksi naista ja yksi mies. Paikalla olevan MTV3:n toimittajan Ari Kettusen mukaan loukkaantuneet saatiin ulos autosta vasta kun pelastuslaitos oli irrottanut autojen katot.

Onnettomuus tapahtui, kun edellä ajava auto päätti jostain syystä tehdä U-käännöksen suoralla tieosuudella. Takana ajava nuorehko naisautoilija autoilija ei pystynyt väistämään, vaan ajoi U-käännöstä tehneen auton kylkeen.

Tapahtumapaikalta saatujen tietojen mukaan henkilöauto oli ollut pysähtyneenä tien oikeaan reunaan ja lähtenyt siitä tekemään U-käännöstä.

Nopeusrajoitus tieosuudella on 100 kilometriä tunnissa. Keliolosuhteet onnettomuuspaikalla olivat hyvät - tie on kuiva ja suora.

Onnettomuus ruuhkautti liikennettä, sillä paikalla oli jonkin aikaa vain yksi kaista käytössä. Pelastuslaitos oli paikalla selvittämässä tilannetta.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme