Mainos
Mainos

Uhkaava bussipalo Kampin keskuksessa – neuvokkaan kuljettajan toiminta pelasti

Kampin keskuksessa syttyi tänään uhkaava tulipalo, lähiliikenteen bussi oli syttynyt palamaan. Palo syttyi Espoon bussien terminaalissa puolen päivän aikaan.

Päivystävä palomestari Sami Lappalainen kiittelee bussin kuljettajaa, joka toimi rohkeasti uhkaavassa tilanteessa. Ensimmäinen pelastusyksikkö saapui palopaikalle kuusi minuuttia hätäilmoituksen jälkeen.

– Bussinkuljettaja havaitsi palon ja toimi oikeaoppisesti suorittaessaan palon alkusammutuksen, Lappalainen kehuu.

Lappalaisen mukaan palosta olisi voinut olla merkittävää vaaraa, mikäli se olisi päässyt leviämään esimerkiksi bussin rengastiloihin.

– Se on todella savua tuottava prosessi ja myrkyllistä savukaasua tulee paljon.

Lappalainen kiittelee myös Kampin turvavalvomon henkilökuntaa, jotka opastivat pelastusyksiköt paikalle ja ylipaineistivat kauppakeskuksen, jonka yhteydessä bussiterminaali toimii, jolloin savu ei päässyt leviämään laajemmalle.

– Nythän tuonne ei päässyt tulemaan älyttömän paljon savua bussinkuljettajan erittäin mallikkaasta toiminnasta johtuen.

Tilanne saatiin hoidettua onneksi nopeasti. Bussiliikenne terminaaliin oli pysähdyksissä noin puoli tuntia, mutta on nyt palautunut täysin normaaliksi.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme