Mainos
Mainos

Uhrauduitko ehdokkaaksi, Paavo Arhinmäki?

Vasemmistoliitolta odotettiin omaa presidenttiehdokasta viimeiseen saakka. Lopulta puolueen puheenjohtaja Paavo Arhinmäki asettui ja valittiin ehdolle. Puolue haki naisehdokasta, mutta sellaista ei löytynyt.

– Kyllä puolue on eduskuntavaaleista saakka ollut sitä mieltä, että minun tulee asettua ehdokkaaksi, Arhinmäki kertoo MTV3:n Huomenta Suomen presidenttitentissä.

Hänellä ei ole ollut kuitenkaan koskaan palavaa halua presidentiksi, ainakaan siinä mittakaavassa kuin ”Väyrysellä, jolla on jo Kekkosen antama tehtävä pyrkiä pressaksi”.

Presidenttinä Arhinmäki korostaisi oikeudenmukaisuutta, solidaarisuutta ja tasa-arvoa. Myös vapaus ja kestävä kehitys ovat Arhinmäelle tärkeitä.

– Suomen menestys on perustunut siihen, että jokaisesta pidetään huolta, jokaiselle tarjotaan maksuton koulutus. Meillä ei ole varaa heittää osaa porukasta syrjään.

Arhinmäki on myös huolissaan kasvavasta rasismista ja varsinkin Suomeen ulkomaisen työvoiman mukana hiipineestä harmaasta taloudesta.

(MTV3)

Katso vasemmistoliiton presidenttiehdokkaan Paavo Arhinmäen haastattelu: (Huomenta Suomi 21.12.2011)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot