Mainos
Mainos

Uimahalleille ja kylpylöille huomautuksia Itä-Suomessa

Itä-Suomen lääninhallituksen tarkastajat havaitsivat uimahallien ja kylpylöiden turvallisuudessa puutteita Itä-Suomessa. Tarkastuksessa jaettiin epäkohdista 12 suullista huomautusta ja neljä kirjallista korjausmääräystä.
Kahteen kohteeseen tehdään uusintatarkastus. Tarkastajat tutkivat loppuvuodesta 28 uimahallia ja kylpylää 11 kunnassa. He havaitsivat kompastumisen riskiä lisääviä kulmia ja rakenteita sekä puutteita valvontalaitteissa.

Kahdeksan hallin avunhälyttämisjärjestelyt ja turvallisuuskoulutus olivat puutteellisia. Valmiusharjoituksia ei ole järjestetty kaikissa halleissa ja kylpylöissä. Kahdeksassa hallissa ei ollut käyttöpäiväkirjaa tai se oli puutteellisesti täytetty. Myös turvallisuusasiakirja puuttui eräistä halleista tai se oli huonosti täytetty.

(MTV3-STT)

(Seitsemän uutiset 21.01.2003)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot