Mainos
Mainos

Ukkonen riehui Kainuussa

Ukkonen riehui Pohjois-Kuhmossa eilen aiheuttaen tuhoja muun muassa Lentiiran lomakylässä, jossa tuuli tempaisi tilapäiseksi anniskeluravintolaksi pystytetyn teltan koivuun ja siitä sähkölinjalle. Vahinkojen arvioidaan nousevan noin 100 000 markkaan.

Illansuussa noin kello 17 aikaan kunnan yli pyyhkäissyt ukkonen kaatoi puita myös tielle ja ainakin yhden henkilöauton ja mökin päälle. Lisäksi sähköt olivat poikki eri puolilta Pohjois-Kuhmoa.

Raju ukkosmyrsky kaatoi illalla puita ja aiheutti muutakin tuhoa myös Suomussalmen seudulla. Ämmänsaaressa kaatuvat puut vaurioittivat omakotitaloa ja autotallia. Vääkiössä puut aiheuttivat vahinkoa ainakin yhdelle kesämökille ja autolle. Lisäksi myrsky vei katon navetasta. Vääkiön suunnalla palokunta joutui raivaamaan myös teille kaatuneita puita. Myrsky ei tiettävästi aiheuttanut henkilövahinkoja. Rajuilma alkoi pian iltakuuden jälkeen ja kesti puolisen tuntia. Suomussalmen palonkunnan kolme yksikköä raivasivat tuhoja myöhäiseen iltaan.

(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme