Mainos
Mainos

Myrkkyjuomia ja korttihuijauksia: Näissä asioissa kannattaa olla varuillaan Turkissa

Suomalaismiestä puukotettiin 15 kertaa  Turkissa Bodrumin lomakohteessa ravintolassa tapahtuneen riidan seurauksena. Tappelu syntyi, kun ravintolan henkilökunta oli vaatinut mieheltä lähes 2000 euron laskua, joka ei hänen mukaansa kuulunut hänelle. 


Ulkoaisiainministeriö toteaa tuoreessa matkustustiedotteessaan, että Turkissa ravintoloissa, baareissa ja diskoissa on noudatettava normaalia varovaisuutta. 

Ministeriön mukaan erilaisia turistien huijausyrityksiä esiintyy ajoittain ja erityisesti pankkikorttihuijaukset ovat yleistyneet. Turistikohteissa on esiintynyt myös myrkyllisten alkoholijuomien tarjoilua. 

Matkustustiedotteessa huomautetaan, että Syyrian ja Turkin välisen raja-alueen turvallisuustilanne on epävakaa Syyrian konfliktin kehittymisestä johtuen. Raja-alueella ja Kaakkois-Turkissa on tapahtunut useita välikohtauksia. 

 Matkustamista koko Turkin ja Syyrian välisellä raja-alueella kehotetaan välttämään. Lisäksi mahdollisten mielenosoitusten lähistöltä on syytä poistua välittömästi.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme