Mainos
Mainos

Ulkomaankauppaministeri Vilén johtamaan vientifoorumia

Yritysten kansainvälistymisen ja viennin edistämisen palveluja kehittämään on perustettu vientifoorumi, jota johtaa ulkomaankauppaministeri Jari Vilén.

Foorumin perustamista esitti Yritysten viennin ja kansainvälistymisen edistämisen toimikunta (VKE-toimikunta), joka luovutti mietintönsä kauppa- ja teollisuusministeriölle lokakuussa 2001. VKE-toimikunnan puheenjohtajana toimi Partek Oyj:n konsernijohtaja, ministeri Christoffer Taxell.

Vientifoorumin tehtävänä on tukea kauppa- ja teollisuusministeriötä ja muita vastuutahoja yritysten kansainvälistymisen ja viennin edistämisen kansallisen strategian ja palvelukokonaisuuden kehittämisessä. Foorumi auttaa sovittamaan yhteen yritysten tarpeita ja kansainvälistymistä edistävien viranomaisten ja järjestöjen toimintoja.

Vientifoorumissa ovat edustettuina kansainvälistyvistä yrityksistä Kone Oyj, Elektrobit Oy, Kansiopalvelu Oy, Infomix Oy ja Comboral Oy. Foorumi toimii kauppa- ja teollisuusministeriön asettamana toimikuntana, jonka toimeksianto päättyy 31.1.2004.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme