Mainos
Mainos

Ulosmarssi Helsinki-Vantaalla jatkuu huomennakin

Ilmailualan unionin työntekijöiden ulosmarssi jatkuu vielä huomiseen. Finnair hylkäsi iltapäivällä Unionin esityksen, joka olisi lopettanut mielenilmauksen. Ilmailualan unionin työntekijät ovat poissa lentokentältä ainakin huomiseen kello 12 asti.

Ilmailualan unioni protestoi ulosmarssillaan sitä, että Finnair on myynyt Helsinki-Vantaan lentoaseman matkatavara- ja lentokenttäpalvelut henkilöstövuokrausyritykselle Baronalle.

Haapajärven mukaan unioni ehdotti, että Finnair lykkäisi myyntiä Baronalle kahdella päivällä, jotta siirtyvien työntekijöiden palkoista ja työehdoista ehdittäisiin sopia.

- Esitimme Finnairille yksinkertaisen ehdotuksen, jonka he nyt torjuivat, kertoi Haapasaari alkuillasta MTV:n uutisille.

Finnair on päivän aikana perunut kymmeniä lentoja ulosmarssin vuoksi. Ulosmarssi on aiheuttanut myös kaaoksen matkatavaroiden käsittelyssä lentokentällä.

Katso Pekko Ylösen juttu

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme