Mainos
Mainos

Ulvilan kaupunginhallitus säästyi potkuilta

Ulvilan kaupunginvaltuusto päätti tänään illalla, ettei se erota kaupunginhallitusta. Valtuuston oli määrä erottaa kaupunginhallitus luottamuspulan vuoksi, mutta kiistassa päästiin kompromissiin viime metreillä.

Kiista sai alkunsa, kun kaupunginvaltuusto päätti maaliskuussa irrottautua vanhan valtuuston tekemästä kuntaliitossopimuksesta Nakkilan, Harjavallan ja Kokemäen kanssa. Kaupunginhallitus ei suostunut toimeenpanemaan asiaa.

Kaupunginhallituksen erottamista esitti valtuuston nimittämä tilapäinen valiokunta.

Valtuustoryhmien puheenjohtajat kävivät neuvotteluja kiistasta pitkin viikonloppua.

- Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Sirkka Saari (kok.) antoi asiasta sen suuntaisia kommentteja, että erottamisesta luovuttiin, selvitti kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Pekka Leino (kesk.).

Hänen mukaansa on syytä uskoa, että kaupunginhallitus alkaa toimeenpanna asiaa ja toimii valtuuston edellyttämällä tavalla.

Erottamisesitys tuotiin valtuuston käsittelyyn, mutta siitä luovuttiin yksimielisesti. Päätöksestä ei tarvinnut äänestää.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme