Mainos
Mainos

Ulvilassa evakuoidaan vanhainkotia myrskyn tieltä

Ulvilassa evakuoidaan parhaillaan Kullaankodon vanhainkotia tapaninpäivän aamusta jatkuneiden sähkökatkosten vuoksi.

Noin puolet Kullaankodon 37 vanhuksesta sijoitetaan läheiseen Kanervakotoon ja loput Porin kaupunginsairaalan pitkäaikaisosastolle sekä Ahlaisten, Himmelin ja Liinaharjan vanhainkoteihin ja Käenpesän hoitokotiin Luvialle.

Kullaankodon vanhuspalveluiden lähiesimiehen Leena Kivisalon mukaan vanhainkodissa on koko ajan säilynyt lämpö ja ruokaa on saatu hankittua keskuskeittiön kautta, mutta valojen puuttuminen on haitannut asukkaiden elämää ja henkilökunnan työtä. Myös puhelinlinjat ovat Kullaalla poikki.

– Olemme varautuneet hetkelliseen sähkökatkokseen, mutta emme monen vuorokauden mittaiseen, sanoo Kivisalo.

Myös Porin Kyläsaaren vanhainkodissa harkittiin evakuointia, mutta nyt on todettu, että evakuoinnilta vältytään, kertoo Porin perusturvajohtaja Terttu Nordman. Ajoittaisia sähkökatkoksia Kyläsaaressa on, mutta ne saadaan paikattua varavoimalla.

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot