Mainos
Mainos

"Umts-kaupoilla valtion hyväksyntä"

Soneran hallituksen entisen varapuheenjohtajan mukaan valtio antoi siunauksensa umts-huutokaupoille Saksassa.

Entisen varapuheenjohtajan Liisa Jorosen mukaan Saksan umts-huutokaupoista ja valtion hyväksynnästä keskusteltiin Soneran hallituksessa ennen päätöksiä. Silloisen hallituksen puheenjohtaja Markku Talonen oli vakuuttanut, että umts-hankkeella on pääomistajan eli valtion lupa ja hyväksyntä.

Jorosen Helsingin Sanomissa kertoma versio poikkeaa liikenne- ja viestintäministeriön antamasta selvityksestä, jonka mukaan valtioneuvoston jäsenillä tai liikenneministeriöllä ei ollut mitään tekemistä umts-investointien kanssa.

Aiemmin myös Soneran hallintoneuvoston entinen puheenjohtaja Pauli Saapunki on kertonut, että Sonera sai Suomen hallitukselta luvan umts-kauppaan.

Liisa Joronen on yksi SOL Palvelut Oy:n omistajista ja yhtiön hallituksen puheenjohtaja.

(Seitsemän uutiset 10.08.2002)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot