Mainos
Mainos

Unkarin presidenttipari Suomeen

Unkarin presidentti Arpad Göncz ja rouva Maria Göncz saapuvat myöhään torstai-iltana kolmipäiväiselle vierailulle Suomeen. Osin yksityisluonteinen vierailu tapahtuu presidentti Martti Ahtisaaren ja rouva Eeva Ahtisaaren kutsusta.

Vierailun ohjelmaan sisältyvät perjantaina mm. presidenttien viralliset keskustelut sekä työlounas pääministeri Paavo Lipposen kanssa. Helsingin lisäksi presidentti ja rouva Göncz vierailevat myös Jyväskylässä, jossa ohjelmassa on käynti Jyväskylän yliopistossa ja maaherra Kivistön tarjoama lounas. Vierailun muu ohjelma Jyväskylässä on yksityisluonteista.

Presidentti ja rouva Göncz tekivät valtiovierailun maahamme elokuussa 1991. Helsingin lisäksi he kävivät silloin mm. Kittilässä. Presidentti Ahtisaari ja rouva Ahtisaari puolestaan kävivät valtiovierailulla Unkarissa maaliskuussa 1995. Vieraat saapuvat Suomeen Ruotsista ja matkustavat takaisin Unkariin sunnuntaina.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme