Mainos
Mainos

Uosukainen ei täysin tyrmää ehdokkuuttaan

Riitta Uosukainen ei vielä kerro, oliko päätös presidentinkisasta luopumisesta todellakin lopullinen. MTV3:n tavoittama puhemies sanoo, että hänen ei tarvitse sano vielä kyllä tai ei, sillä häntä ei ole vielä tänään virallisesti leikkiin uudestaan pyydetty.

Jo kertaalleen kieltäytyneen puhemies Riitta Uosukaisen presidenttiehdokkuus on noussut uudelleen pintaan kokoomuksessa. Varsinkin kokoomuksen naiskansanedustajat toivovat Uosukaisen pelastavan puolueen pulasta. Uosukainen myöntää, että Niinistön kieltäytymisen jälkeen tilanne on nyt toinen. Kokoomuksen naiskansanedustajat kokoontuvat huomenna pohtimaan puolueen ehdokaskuvioita ja toivovat puhemiehen harkitsevan ehdokkuuttaan vielä uudestaan.

Uosukainen, Riitta

Puheenjohtaja Sauli Niinistön kieltäytyminen presidenttiehdokkuudesta sotki kokoomuslaisten kuviot. Pettymyksen jälkeen kokoomuslaiset yrittävät nyt koota rivejään. Kokoomuksen naiskansanedustajat kokoontuvat huomenna pohtimaan ehdokasasettelua ja takataskussa saattaa olla yllätysveto. Kansanedustajat Pirjo-Riitta Antvuori ja Petri Salo patistavatkin Riitta Uosukaista vielä uudelleen harkitsemaan ehdokkuutta.

Suuri osa kokoomuksen puolueaktiiveista haaveilee vielä omasta ehdokkaasta. Kokoomuksen Helsingin piiri kysyi paikallisyhdistystensä puheenjohtajien kantaa ja vastanneista 59 puheenjohtajasta 32 haluaa edelleen oman ehdokkaan. Puoluesihteeri Matti Kankare kerää myös muiden piirien näkemykset loppuviikkoon mennessä.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme