Mainos
Mainos

Upea käänne säässä loppuviikolla – katso ennuste

Sää kylmenee ja poutaantuu loppuviikolla. Torstaina ja perjantaina aurinko paistaa laajoilla alueilla.

Keskiviikkona etelässä tulee vielä vesikuuroja, mutta aurinko paistaa jo monin paikoin. Maan keskiosassa sataa paikoin lunta ja räntää.

Torstaina Suomeen virtaa kylmää ja kuivaa ilmaa luoteesta. Sää poutaantuu koko maassa. Perjantaina korkeapaine vahvistuu ja aurinkoa on luvassa koko maahan.

Aurinko on tähän aikaan vuodesta harvinainen näky Suomessa: keskimäärin aurinko paistaa marraskuussa etelässä ja lännessä 30-40 tuntia, maan keskiosassa 20-30 ja pohjoisessa vain alle 20 tuntia.

– Torstain ja perjantain aikana kertyy monin paikoin puolet koko marraskuun keskimääräisestä auringonpaisteesta. Vain joulukuussa aurinko paistaa yleensä vähemmän, tammikuussa suunnilleen saman verran kuin marraskuussakin, sanoo MTV3:n meteorologi Aleksi Jokela.

Lämpötilat ovat torstaina ja perjantaina päivisin nollassa tai pikkupakkasella. Pohjoisessa öisin voi olla pakkasta 10-20 astetta, etelässä viisi astetta.

Katso videolta ennuste loppuviikolle.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme