Mainos
Mainos

UPM:n väki ei hyväksy irtisanomisia

Yt-neuvottelut aloitettiin jo tammikuussa, mutta yhtiön viikko sitten tekemän uuden ilmoituksen jälkeen neuvottelut alkavat alusta.

Metsäyhtiö UPM:n tehtaiden luottamusmiehet eivät hyväksy työnantajan ilmoitusta irtisanomisista. Tänään Raumalla koolla olleet kaikkien tehtaiden pääluottamusmiehet ja ammattiosastojen puheenjohtajat toteavat julkilausumassaan, että nyt on neuvoteltava vakavasti ja haettava tilanteeseen muita ratkaisuja.

Työtaistelusta tai ulosmarsseista ei päivän aikana puhuttu, kertoo kokousta isännöineen Paperiliiton Rauman osasto numero 42:n puheenjohtaja Jouko Aitonurmi. Päivän aikana keskusteltiin erityisesti Kuusankoskesta ja Voikkaasta, joita irtisanomisuhka koskee pahiten, Aitonurmi kertoo. Esillä oli myös Rauman tilanne.

Yt-neuvottelut aloitettiin jo tammikuussa, mutta yhtiön viikko sitten tekemän uuden ilmoituksen jälkeen neuvottelut alkavat alusta. Raumalla UPM työllistää 1100 henkilöä. Irtisanominen uhkaa näillä näkymin 200 henkilöä.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme