Mainos
Mainos

Upseerien Nato-kannat jakautuvat

Upseeriliiton Taloustutkimuksella teettämän jäsenkyselyn mukaan pikaiseen Nato-jäsenyyteen suhtautuu myönteisesti vain joka viides kyselyyn vastanneista, kertoo Helsingin Sanomat.

Suomalaisupseereilla ei ole uusimman mielipidetutkimuksen mukaan kiire Natoon.

Upseerien kannat Suomen mahdollisesta Nato-jäsenyydestä jakautuvat. Upseeriliiton tuore jäsenkysely kertoo, että upseerikunnasta pikaiseen Nato-jäsenyyteen suhtautuu myönteisesti noin joka viides, kielteisellä kannalla on kaksi kolmesta. Helsingin Sanomien mukaan selvä enemmistö, 62 prosenttia upseereista, on sitä mieltä, että liittymismahdollisuus pitää säilyttää. Vain 26 prosentin mielestä Suomen ei tulisi lainkaan liittyä Natoon.

Upseerikunnan epätietoisuudesta kertoo se, että kyselyn eri kohdissa epävarmojen osuus on suurehko. Kyselyyn vastasi Upseeriliiton jäseniä kadetista kenraaliin. Kysely lähetettiin noin puolelle liiton 2 600 jäsenestä.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot