Mainos
Mainos

Urpilainen: Lipposen päätös ei tullut yllätyksenä

SDP:n puheenjohtaja Jutta Urpilainen sanoo olevansa hyvin tyytyväinen siihen, että Paavo Lipponen on käytettävissä puolueen presidenttiehdokkaaksi.

Urpilainen sanoo, että Lipposen päätös ei ollut hänelle yllätys. Hän kertoo olleensa Lipposeen tiiviisti yhteydessä pitkin kevättä ja kesää puheenjohtajakaudellaan.

Urpilainen ei kuitenkaan asetu pelkästään Lipposen taakse, vaan sanoo tukevansa kaikkia ehdokkaita, jotka ovat mukana SDP:n jäsenvaalissa.

Myös presidentti Tarja Halonen on ottanut tyytyväisenä vastaan tiedon Paavo Lipposen suostumisesta SDP:n presidenttiehdokkuudesta käytävään esivaaliin.

- Näyttää siltä, että vaalikampanja on käynnistynyt toden teolla, totesi presidentti Naantalissa järjestetyn Presidenttifoorumin jälkeen.

Lipposen ikään viitattaessa Halonen totesi, että tietty kokeneisuus on nyt valttia. Halonen sanoi odottavansa myös lisää naisehdokkaita.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme