Mainos
Mainos

Urpilainen selittää "maan tapaa" MTV:n nettikolumnissa

SDP:n puheenjohtaja Jutta Urpilainen esittelee MTV:n nettikolumnissa näkemyksiään Suomen maahanmuuttopolitiikan linjaksi. Urpilainen käsittelee kolumnissaan myös kohua herättänyttä "maassa maan tavalla" -teesiään.

Hän kirjoittaa, ettei maahanmuuttopolitiikka sovi vastuunkantajille politikoinnin välineeksi. Urpilaisen mielestä maahanmuuttokeskustelua on ollut välillä vastenmielistä seurata, koska osapuolet ovat keskittyneet liian usein toistensa leimaamiseen.

- Liturgisten sanontojen vahtiminen on pelkkää populismia ja poliittista peliä, SDP:n johtaja napauttaa.

Urpilainen esittää, että hallitus antaisi vielä kevään kuluessa selonteon maahanmuuttopolitiikasta, jotta myös eduskunta ja sitä kautta kaikki eduskunnan puolueet voisivat avoimesti esittää näkemyksensä suomalaisen maahanmuuttopolitiikan nykytilasta ja tulevaisuuden haasteista.

Lue: Jutta Urpilaisen nettikolumni "Maassa maan tavalla"

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot