Mainos
Mainos

USA:n ampuminen ei hetkauttanut Batman-yleisöä Suomessa

MTV3 Uutiset kävi Helsingin keskustan kahden suuren elokuvateatterin edessä kysymässä Yön ritarin paluu -elokuvaan menijöiden tunnelmia Yhdysvaltojen ampumistapauksen jälkeen.

Suurin osa haastatelluista ei ollut edes kuullut Denverin ampumistapauksesta. Tieto tapauksesta ei ihmisiä juuri järkyttänyt, vaan sen koettiin vain lisäävän elokuvakokemuksen jännitystä.

Yön ritarin paluuta myöhemmin ensi viikolla katsomaan menossa olleet Sami Horsmajärvi ja Milo Heiskanen olivat kuulleet ampumisista, mutta se ei heitä hetkauttanut.

– En usko että Suomessa mitään sellaista tapahtuu, sanoi Milo.

– Turvallisin mielin, komppasi Sami Tennispalatsin edessä.

Kinopalatsista kerrottiin, että ainakin Finnkinon teattereissa salit lukitaan näytösten ajaksi. Ulkopuolisten on siis melko vaikea päästä sisään saleihin kesken näytöksen.

Finnkinon mukaan teattereiden työntekijöitä on tiedotettu Yhdysvaltojen ampumistapauksesta. Iltapäivään mennessä Finnkino ei ollut saanut asiakkailta yhteydenottoja tapahtuneen takia.

Halukkaat voivat kuitenkin vaihtaa päivän näytöksiin ostamansa liput jollekin muulle päivälle ilman lisäkustannuksia.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme