Mainos
Mainos

Useita rakennuspaloja roihunnut ympäri Suomea

Eri puolilla Suomea on syttynyt tänään useita rakennuspaloja. Ainakin Savossa ja Pohjois-Pohjanmaalla tuli pääsi irti salamaniskusta. Henkilövahingoilta vältyttiin.

Etelä-Savon Pieksämäellä salama sytytti varastorakennuksena käytetyn navetan palamaan. Rakennus paloi maan tasalle, ja sen myötä tuhoutui myös varastossa ollut museoauto.

Inarissa paloi pahoin lautarakenteinen kesäasunto. Poliisi selvittää 20-neliöisen rakennuksen syttymissyytä.

Sataneliöinen omakotitalo paloi korjauskelvottomaksi Lapinlahdella Pohjois-Savossa. Talon väki oli pihaan tultuaan huomannut puurakenteisen kotinsa savuavan kauttaaltaan. Pelastuslaitoksen saapuessa paikalle mitään ei ollut enää tehtävissä. Lapinlahden päivystävä palomestari ei tuoreeltaan osannut arvioida palon syttymissyytä.

Oulussa salama iski antennikaapelia pitkin sataneliöiseen omakotitaloon ja sytytti tyhjillään olevan puutalon palamaan. Naapuri huomasi rakennuksen savuavan ja hälytti palokunnan, joka sai rajattua palon talon yhden huoneen nurkkaan.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme