Mainos
Mainos

Uudenkaupungin tuhoisa tulipalo sai alkunsa tupakoinnista – poliisi toppuuttelee tuhopolttajahuhuja

Viime viikon tiistaina Uudenkaupungin Alisellakadulla syttyneestä tulipalosta on kirjattu rikosilmoitus nimikkeellä varomaton tulen käsittely. Poliisin mukaan tulipalo oli lähtenyt liikkeelle pienkerrostalon ylimmästä kerroksesta ja sen epäillään saaneen alkunsa tupakoinnista.

Palossa menehtyi vuonna 1986 syntynyt kerrostalossa asunut mies. Alustavista tiedoista poiketen palossa ei loukkaantunut kukaan.

Palo levisi nopeasti talon kattorakenteisiin ja tuhosi pienkerrostalon ylimmän kerroksen. Myös muut kerrokset kärsivät merkittäviä savu- ja vesivahinkoja.

Tulipalo oli poliisin mukaan inhimillisen toiminnan aiheuttama onnettomuus, ei tahallinen teko. Poliisi korostaa, että Uudessakaupungissa ei ole liikkeellä tuhopolttajaa, vaikka kaupungissa onkin tapahtunut vajaan vuoden sisällä kolme suurta tulipaloa pienellä alueella.

Poliisi painottaa, että kyseessä on sattuma eikä edellä mainittuihin tulipaloihin ei liity tahallista toimintaa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme