Mainos
Mainos

Uudenvuoden muistio

Uudenvuoden juhlinta vaikuttaa aukioloihin ja juna- ja bussiaikatauluihin.

Tänään uudenvuodenaattona vähittäiskaupat saavat olla auki kello 12-18. Pankit ja Alkot pitävät ovensa suljettuina.

Huomenna uudenvuodenpäivänä kaikki kaupat, pankit ja Alkon myymälät ovat kiinni. Kioskien, huoltoasemien ja haja-asutusalueiden kauppojen aukiolo on vapaata.

Postin omat toimipaikat ovat uudenvuodenaattona kiinni Helsingin pääpostia lukuun ottamatta. Se on aattona auki kello 10-18. Uudenvuodenpäivänä kaikki postin omat toimipaikat ovat kiinni.

Liikenne hiljenee

VR:n kaukojunat kulkevat uudenvuodenaattona muuten sunnuntain aikataulujen mukaisesti, mutta osa junavuoroista on peruttu. Liikennettä kuitenkin täydentävät yöjunat Helsingistä Kolariin ja Kolarista Helsinkiin.

Uudenvuodenpäivänä junat kulkevat sunnuntain aikataulussa ja tiistaina 2. tammikuuta maanantain aikataulussa. Liikenteessä on myös muutama lisäjuna pohjoiseen. Myös junavuoroja Venäjältä on lisätty vuodenvaihteen aikaan.

Matkahuollon bussit ajavat aattona vain S-vuorot. Uudenvuodenpäivänä ajetaan S-vuorojen lisäksi myös SS-vuorot. Tiistaina linja-autot kulkevat tiistailiikenteen mukaisesti, mutta lisäksi voidaan ajaa erillisiä maanantain M-lisävuoroja.

Finnairin lennoissa on supistuksia koko ajalla joulusta loppiaiseen. Uudenvuoden aikaan ei lennetä lisälentoja.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot