Mainos
Mainos

Uudet kansanedustajat puoltavat sotu-maksujen porrastamista

Uusien kansanedustajien enemmistö kannattaa ajatusta, jonka mukaan työnantajien maksamat sosiaaliturvamaksut voitaisiin porrastaa alueellisesti. Myös viinien tuominen ruokakauppoihin tuntuu uusien edustajien enemmistöltä kannatusta. Kansanedustajien mielipiteitä on kysynyt Väli-Suomen sanomalehtien julkaisema Sunnuntaisuomalainen.

200 edustajasta 103 kannattaa sosiaaliturvamaksujen porrastamista. Porrastusta puolestaan vastustaa 63 kansanedustajaa. Myönteisimmin ajatukseen suhtautuvat keskustan ja vasemmistoliiton kansanedustajat ja kielteisimmin SDP:n ja kokoomuksen kansanedustajat.

Kansanedustajien lievä enemmistö eli 96 edustajaa kannatti viinin maitokauppamyyntiä ja 86 vastusti sitä. Kaikkein myönteisimmin viinien maitokauppamyyntiin suhtautuivat kokoomuksen edustajat. Myös SDP:n keskuudessa kannattajia oli reilusti enemmän kuin vastustajia.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme