Mainos
Mainos

Uusi keskustalaisministeri panttaa Korhos-mielipiteitään

Tuore sosiaali- ja terveysministeri Juha Rehula (kesk.) ei ota kantaa ainakaan julkisesti siihen, pitäisikö puoluesihteeri Jarmo Korhosen jatkaa tehtävissään. Vielä alkuvuodesta Rehula oli mukana keskustan niin sanotussa kuusikkoryhmässä, joka arvosteli tiukasti Korhosta ja puoluesihteerin valintatapaa keskustassa.

MTV3:n Huomenta Suomi –ohjelmassa vieraillut Rehula kommentoi hyvin ympäripyöreästi Korhosen asemaa.

- Sen (Korhosen jatkon) päättää 12. kesäkuuta puoluekokouksessa noin 3 000 keskustalaista. Minulla on yksi ääni, eikä se ole vielä edes varma, Rehula pyöritteli.

Eilen MTV:n uutisten haastattelemat kolmen keskustapiirin toiminnanjohtajat vaativat Korhosta väistymään tehtävästään. He syyttivät puoluesihteeriä muun muassa vastuun pakoilusta vaalirahakohussa.

Rehulan mukaan toiminnanjohtajien esittämät erovaatimukset kuvaavat keskustan jäsenistön huolta puolueen tulevasta linjasta. Rehula arvelee lisäksi, että erovaateet kertovat keskustan ”paineista henkilövalintoihin liittyen.”

- Meillä on monenlaisia paineita ja huolta puolueen tulevaisuudesta. Politiikka on yhä enemmän sellaista, että se henkilöityy: meitä personoidaan ja meihin lyödään leimoja, joista osa on totta, osa ei.

Korhosen odotetaan kertovan viikonloppuna, tavoitteleeko hän jatkoa puoluesihteerinä.

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot