Mainos
Mainos

Uusi menetelmä antaa sikiöstä reaaliaikaista tietoa

Uusi neliulotteinen ultraäänitutkimus antaa entistä tarkemman kuvan mm. sikiöstä. Sen avulla voidaan myös ottaa vaikkapa koepala rinnasta entistä tarkemmin. Neliulotteisessa ultaäänitutkimuksessa kuva nähdään reaaliaikaisena, joka aikaisemmin ei ole ollut mahdollista.

Uudella vasta käyttöönotetulla 4 d-utraäänilaitteella voidaan entistä tarkemmin tutkia esim. kohtua, munasarjoja, ja miesten eturauhasta. Suurin hyöty siitä on kuitankin sikiötutkimuksessa. Neliulotteinen ultraäänitutkimus eroaa perinteisestä 3-ulotteisesta tutkimuksesta siinä, että kuva voidaan nähdä reaaliaikaisena.

Neliulotteisen ultraäänitutkimuksen avulla voidaan helpommin diagnosoida esim onko sikiöllä huulihalkio tai jokin muu häiriö. Myös koepalan ottaminen rinnasta helpottuu, sillä neula voidaan entistä tarkemmin kohdentaa haluttuun paikkaan.
(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot