Mainos
Mainos

Uusi pääministeri ehtii lomalle, mutta Ironman-kisat jäävät väliin

Ahkerana twiittaajana tunnettu tuore pääministeri Alexander Stubb (kok.) aikoo kertoa itsestään aktiivisesti sosiaalisessa mediassa myös uudessa asemassaan. 

– Minun mielestä somen käyttö on ihan normaalia kommunikointia ja myös ajatusten vaihtoa. Pyrin olemaan omassa toiminnassa mahdollisimman avoin. Kyllä mä jatkan twiittaamista ja instagramoimista ja facettamista myös, pääministeri lupasi MTV Uutisten haastattelussa. 

Esimerkiksi eilen Stubb kertoi Twitterissä, että ansaitsee sushin Ylen ja MTV:n haastatteluiden päätteeksi. 

Stubb ei ole kovin huolestunut siitä, että turvallisuustekijät rajoittaisivat sosiaalisen median käyttöä pääministerinä.

– Kyllä nyt porukat tietää suunnilleen, missä mä liikun muutenkin.

Urheiluharrastus jatkuu

Triathlon on ollut Stubbille rakas harrastus. Hän aikoo jatkaa fyysisen lajin harrastamista myös uudessa tehtävässään, tosin aktiviteetin aste vähenee.

– Sanotaanko näin, että ainakin tältä vuodelta Ironman-kisat on poissuljettuja, eli puolikkaita tuun kyllä vetämään. 

Stubb perheineen ei aio muuttaa pääministerin virka-asuntoon Kesärantaan. 

Pääministeri ehtii myös parin viikon lomalle heinä-elokuun vaihteessa – siinä määrin kuin nykyaikainen viestintäteknologia sen mahdollistaa.

– Vähän voi puuskuttaa, koska täytyy myöntää, että nämä pari viimeistä viikkoa ovat olleet aika työntäyteisiä, Stubb toteaa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme