Mainos
Mainos

Uusi palvelu marssittaa alokkaat kuntoilemaan

Palveluksensa aloittavia nuoria pyritään motivoimaan lisäämään liikuntaa uudella sosiaalisen median liikuntapalvelulla. Nuoria tsemppaa jääkiekkoilija Mikael Granlund.

Puolustusvoimat haluaa näin madaltaa nuorten liikunnan harrastamisen kynnystä ja innostaa säännölliseen liikkumiseen. Lisäksi alokkailla on näin mahdollisuus myös parantaa omaa fyysistä kuntoaan ennen palvelukseen astumista.

Puolustusvoimien MarsMars.fi -palvelusta nuori voi tehdä kuntoarvion liikuntakäyttäytymiskyselyn perusteella. Liikuntapalvelun kuntoarviota varten ei tarvitse rekisteröityä.

Jokainen kutsuntoihin tuleva saa kuitenkin salasanan, jolla palvelusta saa tulostettua itselleen henkilökohtaisen kunto-ohjelman. Rekisteröitynyt käyttäjä voi tallentaa omia liikuntasuorituksiaan ja muokata kunto-ohjelmaa. Lisäksi hän pystyy keskustelemaan ja kannustamaan virtuaalisesti muita palveluun rekisteröityneitä.

Palvelu otetaan valtakunnalliseen käyttöön syksyn 2013 kutsunnoista alkaen.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme