Mainos
Mainos

Uusi Suomi: Sekä Tiura että Nova Group maksoivat Tiuran huonekalut

Verkkolehti Uusi Suomi kertoo tänään, että sekä kansanedustaja Marja Tiura (kok.) että Nova Group maksoivat Tiuran huonekalukauppa Maskusta ostamat huonekalut.

Huonekaluostoksista nousi kohu, kun MTV3:n 45 minuuttia -ohjelma kertoi, että poliisi epäilee Tiuraa lahjusrikoksesta. Iltalehti on kertonut, että Nova Group maksoi Tiuran huonekalut.

Tiura taas on sanonut, että Nova Group tarjoutui toimimaan ostoissa välikätenä mutta hän ei suostunut siihen.

Nova Groupin pesänhoitaja asianajaja Pekka Kokko kertoo Uudelle Suomelle, että laskuja on ollut kaksi.

- Voin kertoa tästä asiasta neljä faktaa. Yksi: Nova Group on maksanut laskun Maskulle. Kaksi: Tiura on myös maksanut laskun Maskulle. Kolme: Masku on hyvittänyt ylimääräisen laskun Nova Groupille. Neljä: Nova Groupilla ei ole saatavia Tiuralta, Kokko sanoo Uudelle Suomelle.

Maskun omistaja Toivo Sukari kertoi tänään Iltalehdessä, että Tiuran huonekalut oli alun perin tarkoitus laskuttaa Nova Groupin kautta. Iltalehden tietojen mukaan Tiura itse otti myöhemmin yhteyttä sekä Nova Groupiin että Maskuun ja toivoi voivansa hoitaa maksun suoraan huonekaluliikkeelle.

Pesänhoitaja Kokko ei tiedä, kumpi maksoi laskun ensin. Nova Group maksoi laskun hänen mukaansa elo- tai syyskuussa 2008. Iltalehden mukaan Tiura maksoi huonekalut Maskulle marraskuun lopussa 2008, useita kuukausia oston jälkeen.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme